mijn eerste NKC weekend - Reisverslag uit Beekbergen, Nederland van Madelon - WaarBenJij.nu mijn eerste NKC weekend - Reisverslag uit Beekbergen, Nederland van Madelon - WaarBenJij.nu

mijn eerste NKC weekend

Door: madelon19

Blijf op de hoogte en volg Madelon

19 April 2011 | Nederland, Beekbergen

Het NKC Solo weekend op camping Lierderholt in Beekbergen was een succes. Het was heerlijk weer en er waren 170 leden met idem zovveel campers. Ik stond helemaal achter op het terrein omdat ik er vrijdag pas om 4 uur was. Men zat op mijn weide al aan de wijn en ik werd meteenn gevraagd erbij te komen. Veel interessante mensen gehoord, een leuke excursie gemaakt naar Het Hoogeland en heeriljk gegeten in het restaurant. Zelf ook nog flink gelopen en gefietst. Het programma eindigde zondag na het ontbijtbuffet, ca 11u30 maar 's avonds zaten we weer met ca 40 man te eten. De club organiseert veek dus ik hoef me niet te vervelen. A.s. Goede vrijdag vertrek naar Italie: spannend!

• 20 April 2011 - 05:20

Kirsten:

Elke keer dat ik deze week over de boulevard loop kijk ik of je camper er staat, maar nu snap ik wat je aan het doen was!
    Ga je met deze club ook Italië door of doe je dat 'echt solo'!!

In ieder geval:

Buon viaggio e ritorni sano!!!

Cari saluti,
    Kirsten

• 20 April 2011 - 08:44

Marijke Vd Molen:

Lieve Madelon,

Ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt. Wil je mij wel toevoegen aan je lijst met "insiders" van je reisverslagen?
    leah1999@home.nl

Dikke kus,

Marijke

• 21 April 2011 - 20:29

Annette:

Nog nooit van NKC gehoord maar het klinkt allemaal heel erg leuk.

Wij wensen je een heel goede reis morgen naar Italie.

groetjes annette

• 03 Mei 2011 - 17:25

Riek:

Hoi Madelonski,

ben erg benieuwd hoe het gaat in bella Italia, gelukkig hebben ze de gevaarlijkste mafioso net opgepakt. Wij zijn weer terug van Bali, fantastisch gehad! Mooi en erg gevarieerd eiland, prachtige villa met alle denkbare en ondenkbare voorzieningen aan het noordstrand, vervolgens aan het zuidstrand een geweldig hotel, maar het mooiste was natuurlijk het vertoeven met de kids, ontzettend leuk. Ik hoop dat jij het net zo geweldig hebt!!! ben benieuwd naar je verhalen

liefs, Riek

• 24 Juni 2016 - 15:29

Roelof Timmer :

O ik mis het camper rijden ik hed. Jaren een camper gehad
    Maar u niet meer ik ben al leen ik zou wel graag weer met eencamper
    Weg gaan ik mist heel erg mijn vrouw is over leden u al weer 15 jaar weg
    Ik was ook lid van nkc