ELBA, gelukig is hier weer internet
Door: madelon19
Blijf op de hoogte en volg Madelon
08 Mei 2011 | Italië, Rome
08 Mei 2011 - 08:19
Barbara MB:
He Madelon, geweldig Isola d'Elba, daar zijn wij vorige zomer geweest, was met name verliefd op Porto Azzurro... Wat een heerlijk eiland!
Wat ontzettend balen van je fototoestel!!! Maar gewoon laten vallen dus? Kon je niet effe naar beneden klimmen? ;-) -
08 Mei 2011 - 09:17
Marjolijn:
Hallo mammie,
Dat klinkt heerlijk. Heel jammer van de foto's. Op de terugweg maar langs 5-terre dan? Geniet nog een dagje op Elba. Waar ga je vanaf morgen naar toe? Zullen we nog een skype date doen op moederdag? Ik heb twee fantastische placemats gekregen, 1 met ma-de-liefste waar Merel allemaal madeliefjes bij heeft geschilderd, en 1 van Floris met hart en gedicht en getekende zonnebloemen. Rein en ik gaan as vrijdag samen naar een concert van Wibi in de stadsgehoorzaal.
Liefs,
Reindert, Floris, Merel en Mayo. -
08 Mei 2011 - 12:00
Ditty:
Goed weer iets van je te horen. We hebben steeds gekeken op de site, maar vermoedden al dat je geen mogelijkheid had om te schrijven. Het kwijtraken van je fototoestel is inderdaad erg, met name als je zulke prachtige opname's hebt. Misschien kun je vanaf nu je foto's direct op je laptop zetten. Is sowieso wel makkelijk, ook om eens iets door te sturen of om op een stil moment alvast een selectie en mappen te maken.
Hugo en ik zijn ook fan van Florence. Vorig jaar hebben we alle musea daar bezocht en ook de St. Groce kerk, toen nog gedeeltelijk in de renovatie. Hugo's nicht woont recht tegenover de kerk. Elba hebben we destijds één dag gedaan, wel de huizen van Napoleon bezocht, maar verder het eiland niet helemaal kunnen bewonderen. Allemaal zeer de moeite waard. Stoer dat je dit toch maar onderneemt, met name ook weer die oversteek. We denken aan je. Veel liefs van Hugo en Ditty
En, misschien niet zo'n slecht idee van Marjolijn om gewoon nog even terug te gaan naar al die mooie gefotografeerde plekjes. -
16 Mei 2011 - 18:04
Annette:
het klionkt allemaal hartstikke super