la costiera amalfitana
Door: madelon19
Blijf op de hoogte en volg Madelon
28 Mei 2011 | Italië, Bracciano
29 Mei 2011 - 06:16
Loretta:
sei una persona fantastica, ahaha, che avventure stradali! diventi espertissima, sia del traffico italiano, che delle assurdità italiane! Io sono tornata, già sull'aereo quando il capitano ha detto che a Eindhoven c'erano 13 gradi mi sono depressa .. per fortuna mercoledì riparto per Bologna.
p.s. Il prossimo cigno che incontri prova a baciarlo, forse si trasforma in un bellissimo principe ...e anche se non si trasforma è comunque meglio che baciare un rospo.
29 Mei 2011 - 11:48
Margriet:
De zwaan is vast een goedmakertje van boven na al dat getob onderweg.
Knap dat je je staande hebt gehouden. Ik was allang in een kramp geschoten en dan had de rest van het verkeer achter mij een probleem gehad, want dan had ik niet meer voor of achteruit gedurfd . Kortom: op het italiaanse nieuws een ankondiging/annuncio van een onverwachts wel erg lange file aan de amalfitaanse kust. ;-D -
30 Mei 2011 - 20:42
Ditty:
Nou ja, dat arme campertje. Heeft ie erg veel krassen? In ieder geval heb je al die Italiaanse woorden die je alleen in speciale gevallen gebruikt weer eens kunnen ophalen, ook wat waard. Heb je net een mailtje gestuurd over onze bevindingen in Lyon. Was verbaasd dat je nu al weer omhoog ging, maar realiseerde me daarna dat het natuurlijk overmorgen al 01 juni is.
En je moet wel op tijd voor Katwijk zijn. Hoe bevalt het alleen zijn tot nu toe? Wat zie je trouwens ontzettend veel. Als je weer terug bent moet je maar gewoon een dag organiseren voor al je vrienden. Jij vertelt dan je verhalen bij het getoonde beeldmateriaal. Entree? In ieder geval moet het voldoende zijn om de bijbehorende borrel met snack van te bekostigen en de zaalhuur. Ik help wel organiseren. Idee?
Geef je de komende winter lezingen voor de VU en kun je daarvan campertje weer laten bijwerken.
Groetjes Ditty -
02 Juni 2011 - 07:09
Simone:
Nou gelukkig ben jij nog heel, je bent niet naar beneden gestort. Materiaal kan wel weer gerepareerd worden. Wat een lef heb je toch. Groetjes @ Simone