Paasvuur in Twente - Reisverslag uit Reutum, Nederland van Madelon - WaarBenJij.nu Paasvuur in Twente - Reisverslag uit Reutum, Nederland van Madelon - WaarBenJij.nu

Paasvuur in Twente

Door: madelon

Blijf op de hoogte en volg Madelon

10 April 2012 | Nederland, Reutum

Met de nieuwe camper naar Reutum bij Weerselo. Goede vrijdag, zaterdag en zondag nog zonnig, maar fris (lees: koud). Zaterdag naar t Stift in Weerselo. Thee gedronken in de Stiftschuur en Marjolijn vroeg de sleutel van de kerk waar zij en Ria nog even voor ons hebben gezongen (zie foto). 1e Paasdag fiets-tour-nostal-gique naar Ootmarsum, naar de nog steeds futloze Paoskeerls kiekn. Nog steeds niets aan, zoals ik mij ook al van tig jaar geleden herinnerde. Volgende keer toch maar naar t paasstaakslepen 's Avonds om 21u00 werd 'ons' paasvuur aangestoken: heerlijk heet, en de campingsbazin schonk glühwein. De hond van Elly droeg zelfs takken aan (zie foto). 2e Paasdag alleen maar regen. De hele ochtend in de camper zitten lezen in campinggidsen en van alles opgezocht voor de komende reis. Geduldtest geslaagd. Toen met een taxibusje naar kasteel Singraven voor een mooi concert van Musica Temprana, een spanjaard en 2 argentijnen (1xv + 1xm) die overal Zuidamerikaanse muziek zoeken, ook hele oude waar ze soms maar 1 couplet van hebben gevonden. 's avond weer gezellig gegeten bij Antje en Billie. Vanochtend om 8 uur vertrokken naar huis. Donderdag naar Arnhem !!

• 10 April 2012 - 16:05

Manny:

ja gelukkig hebben we het weer gehad;
    1e paasdag bij vriendin gebruncht; werd 66; 2e paasdag met moe rondgereden en in hardenberg uitgekomen op een rommelmarkt; boeken, cd's en een handig warmplaatje gekocht; daarna met achterburen hier gegeten;
    hopen toch dat het binnen nu en 2 weken lekker warm gaat worden;
    viel spass en kalk aan; je hebt gezien dat je toch een aantal uren kunt stilzitten'gr. uut Nee