en dan toch nog vertrokken op 23 april 2013
Door: madelon
Blijf op de hoogte en volg Madelon
23 April 2013 | Nederland, Zwolle
Dinsdags is altijd de drukste dag en dat bleek ook wel want ik was pas na 6,5 uur rijden 500KM verder geland aan de Neckar bij Heidelberg.
Ik zag onmetelijke aspergevelden langs de autobahn dus ik , na een heerlijk wijntje aan het water in de zon, op de fiets naar Altstadt Heidelberg. Helaas, ze komen hier pas woernsdag op de menukaart! Verder kun je hier bijna alleen maar italiaans eten, nou ja, dat bewaar ik wel voor het echte italiaanse ..
Morgen ga ik (weer) op de fiets naar de stad en dan met de Bergbahn naar het kasteel annex apothekenmuseum, waar mijn moeder altijd zo graag naartoe heeft gewild. hopelijk mag ik foto´s maken.
Het is nu (19u00) nog heerlijk buiten, alle bomen bloeien en geuren; ik zit aan het water en er is gratis internet bij de receptie van camping Haide. Het is een kleine camping langs de Neckar met mooie bomen en veel gras en goed sanitair. Er zijn nog 2 andere kampeerders
Er komen prachtige, grote binnenvaartschepen voorbij ´stampen´, ik wil altijd nog een keer mee. als ik morgenavond ook nog hier ben, schrijf ik weer een verslagje ! tot dan dan en anders tot ...
23 April 2013 - 19:49
Hanny:
Hoi Madelon,
Geweldig dat het nog allemaal gelukt is. Een hele goede reis gewenst. Geniet ervan en wie weet....
tot ziens op Sicilië.
Arrivederci
Hanny -
23 April 2013 - 21:09
Yann:
Hoi Madelon,
Jij bent al lekker vertrokken,ik ga morgen richting de Loire,waar ik Berdine hoop te treffen.
Vandaag paste ik onverwachts nog op een zieke kleinzoon,die moest overgeven.
Maar ik ben alweer aardig op schema,zodat ik morgen wel weg kan.
Een goede reis en eerst een mooi verblijf in Heidelberg.groetjes,Yann -
23 April 2013 - 21:30
Mayo:
Ha die mammie,
Scooter gemold? Vandalen?
Goed dat buurman Jan er nog eentje voor je had staan.
Hoop dat je morgen een mooie dag hebt en dan kunnen we misschien nog even skypen om een uurtje of 19.00.
Tjuusjen,
Mayo -
23 April 2013 - 23:09
Marjolijn Hendriksen:
hi Lon,
jij ook eindelijk op weg!
helaas reis ik deze keer alleen met je mee via dit blog.
Ik wens je een heel mooie tijd, in je eigen tempo!
liefs van lijn -
23 April 2013 - 23:24
Loretta:
scooter gemold? en toch opgelost? super begin, dan! veel plezier in Torino en misschien tot ziens in Rome of ergens in Italia.
Ciao bellissima!
en oppassen he!!!!!!!!!!!!!
Chris en Manny. -
24 April 2013 - 13:47
Annette:
Dat van die gemolde scooter heb ik dus gemist. Gelukkig heb je een andere en kan het grote "genieten" beginnen. Ik had recent je huistelefoon nog gebeld maar het antw.apparaat was niet aangesloten. Dus ik dacht: M is op pad.
Wij hebben op dit moment Aletta en Matt te logeren. Ze blijven een week. Gaan vandaag met marta naar het vernieuwde Rijks.
Doen elke dag iets leuks met ze. Gelukkig houdt het weer zich goed, zo goed zelfs dat Anne en ik vandaag buiten op de bank in de zon ons broodje hebben gegeten.
Let goed op je zelf en je ornamenten (daar valt ook de camper onder). Veel plezier en toedeloe
annette -
27 April 2013 - 12:07
Meke En Jan Jansen:
Hoi madelon. Als je tijd hebt bel me dan even. ik heb ook al een mail gestuurd.
geniet ervan. mieke