Costa Rei - de kust van de koningen.
Door: madelon
Blijf op de hoogte en volg Madelon
13 Mei 2012 | Italië, Rome
Donderdag 10 mei. Van harte Jacqueline!Op de fiets naar t dorp maar er is nog niets open op de supermercato na. Aceto Balsamico gekocht en toen nog op zoek naar een Nuraghe, maar niet gevonden. Je ziet hier overal verwijzingen naar de Nuraghi-neder-zettingen maar ze zijn niet allemaal te bezichtigen. Lekker in zee gezwommen en een lange strandwandeling gemaakt. Een mooie, in spierwit linnen geklede Sardijn kwam naar me toe om nader kennis te maken, maar dat heb ik toch maar afgeslagen. Zelfs op het strand in het zand bloeien roze en lila bloemen. Cena in het camping ristorante: schalen met ham, worst en kaas, brood, spaghetti vongole, malloreddus (Sardijnse gnocchi = aardappelpasta) alla bolognese en dan heb je je buik propvol. Dan komt er nog vlees of in mijn geval zwaardvis met patat en sla met veel wijn en water. Gelukkigh slaap ik lekker in mijn grote camperbed. Morgen richting Settimo San Pietro ten noorden van Cagliari, de geboorteplaats van RALF, onze reisleider. Leuke man en al meer dan 40 jaar getrouwd met Attie uit Leiden. Ze hebben een heel leuk Italiaans zwerfhondje genaamd Splendi. A domani !