steeds verder fietsen langs de Altmühl
Door: Madelon
Blijf op de hoogte en volg Madelon
20 September 2012 | Duitsland, Eichstätt
Donderdag 20 sep 12. Al vroeg weg van die camperplaats, tsjaa, ik houd er niet van … en een korte prachtige route door het Altmühlpark naar Kratzmühle. ’s Middags (weer) naar Kipfenberg gefietst, geen fijne route maar wel heerlijke apfelstrudel met vanillesaus gegeten op een terras in de zon (ca. 20 grC). Op de terugweg in Kinding een zgn Wehrkirche bekeken; een kerk ‘in’ de stadsmuur. Vandaag slechts 30 KM gefietst; makkie. ’s Avonds op de camping bij Zorba gegeten. Griekse grillschotel met rijst en sla en griekse (niet heel lekkere) wijn. En dan nu eindelijk internet dus bloggen!! Hierbij. We liggen nu een dag voor op het programma.
21 September 2012 - 12:17
Manny:
He Alte Mutti,
mens wat ben je toch een adhd-er; maar wel weer geweldige berichten;
hier valt de herfst in en ben ik giga druk in de tuin en met het verzamelen van maiskolven voor de winter voor de beestjes; en natuurlijk appelmoes maken;
vanavond naar een voorstelling van introdans; is altijd geweldig;
morgenavond een klootschietfeestje;
je ziet we doen het nederlands aan
veel plezier nog en goed oppassen he,
groeten manny en chris -
21 September 2012 - 20:30
Margriet:
Leuk om je reisverslagen weer te lezen M. Geniet er maar weer van en leef je lekker uit. Saluti da Margriet -
21 September 2012 - 23:18
Marjolijn:
lezen is meeleven, heerlijk !! zit op mijn luie kont en krijg al zadelpijn.
ik verheug me op onze wijnreis, zal wel iets aan mijn conditie moeten doen, vrees ik.