15 juli 13
Door: madelon
Blijf op de hoogte en volg Madelon
04 Augustus 2013 | Nederland, Maastricht
De politie kwam ons vertellen dat we daar niet mochten stoppen, maar dat hadden we zelf ook wel begrepen. Dus maar doorgereden op zoek naar frieten …. De frietkot was helaas gesloten.
Toen waren we België zat en zijn spoorslags naar Zeeland gereden.
Mini-camping/camperplaats Claeskinderen in Scharendijke is een mooie mini-camping met grotendeels vaste klanten en daarnaast een paar flinke velden achter een boerderij waar iedereen mag kamperen en camperen. Er zijn 2 keurige sanitairgebouwtjes en overal is electra.
Na een poosje kwam de eigenaar in beeld en wees ons aan waar de solo’s bij elkaar konden staan.
De andere solo’s waren allemaal naar de Brouwersdam dus wij met z’n 3-tjes aan het happy hour met lekkere hapjes en een flinke bak sla ná. Het was nog lang warm en gezellig nadat de anderen: Corinne, Jaap, Joanna, Lillian, Petra (die moest werken) en Jaap’s zus Rini waren aangeschoven op ons besloten terras onder duizenden sterren en een gesluierde bijna halve maan !